Кой вид дамска риза е точния за мен?

women shirts

Дългото скитане по магазините Ви е дотегнало до безкрай? Имате нужда от нова женска риза и не бихте могли да си изберете модел, добър за Вас? Ето няколко полезни съвета как да направите правилния подбор.

Комбинация с панталони: тук имате няколко варианта в зависимост от дизайна на панталоните. В случай, че панталона е тесен, тип клин или тип цигара ризата също така е хубаво да е вталена или стегната като вид.

За случая е възможно да е разнообразена с любопитен аксесоар ако самата ризка е по-семпла и така също да дадете и внимание в дрехите си. Ако пък панталоните са широки като кройка също ползвайте широка ризка. Точно това комбиниране е подходящо за дами с големи размери.

Комбинация на пола с ризка: Поради доста различните кройки на поли щем не щем хубаво е да вземем предвид и ризката с тях. Основното и най-важното правило в случая/ както и при панталонките/ важи и тук – прибран, втален модел пола със същия вид риза. Пола модел молив и прилепнали поли е необходимо да се съчетаят точно с ризка по тялото за да не се получи асинхрон в пълната визия. За цветовете наистина няма от какво реално прекалено много да се притеснявате – черната поличка до коляното е възможно да се комбинира на практика с абсолютно всеки цвят женска риза. Напоследък търсени са бледо цикламените нюансите както и отделните багри на цвят бордо. Ако пък не Искате да рискувате подберете класически метод – бяла ризка и чисто черна пола.

Дамската ризка се допълва несъмнено хубаво в комбинация и с костюм от два компонента – съчетание от жакет и пола или панталон. Все повече дами го предпочитат като всекидневен офисен костюм особено при всекидневни контакти с партньори и клиенти.

Един елегантен трик, можещ да се включи е изборът на допълнителни аксесоари. Само една красива брошка, шалче или може по скромно колие е в състояние best swiss replica watches да разчупи Вашата Визия в случай, че позлвате да речем ризка с един цвят.

Не ви е нужно да притежавате доста багри ризки в случая, а само правилният аксесоар. В случай, че моделът е по-свободен съвсем спокойно носете брошка или друго бижу с нескъпоценно камъче като пример. За по-втален вид използвайте разноцветни шалове за да придадете вниманието именно върху разчупващия дизайна спомагателен елемент. Така с няколко цветове риза и много малко много внимателно избрани аксесоара можете да сътворите бая комбинации без да се инвестират големи средства. Важна препоръка – опитвайте. Не си задавайте сами граници на вида ви. Обкръжаващите ви ще обърнат внимание на усърдието Ви и ще бъдете подобаващо оценени.

Намерете още информация: https://www.vardfashion.com/fshn/bg/Gashterizoni-cat-6.html